Nastavnici Medicinskog fakulteta prošli obuku na Koledžu Santa Barbara




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U Malagi je od 21. do 25. oktobra na Koledžu Santa Barbara, a u sklopu ERASMUS+ projekta, održana Internacionalna obuka  nastavnog osoblja u kojoj su kao partneri aktivno učestvovali nastavnici Medicinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore prof. dr Aneta Bošković, prof. dr Jasminka Anđelić, prof. dr Snežana Matijević i doc. dr Mirjana Đuričković.

Internacionalnoj obuci su pored naših nastavnika prisustvovali i nastavnici fakulteta i koledža iz Finske, Francuske, Turske, Maroka, Španije, Letonije i Njemačke.

Učešće u ovoj radionici omogućilo je našem osoblju upoznavanje sa studijskim programima u ovim zemljama kao i mogućnost zapošljavanja njihovih studenata nakon završetka studija.

Tokom boravka su posjetili Univerzitet, kao i Univerzitetski klinički centar u Malagi. U Radionici su uzeli učešće i studenti iz Španije, koji su na interesantan način prezentovali iskustva stečena u Finskoj u sklopu Erasmus+ Mobility programa. Boravak na Koledžu Santa Barbara doprinio je razvoju stručnih kompetencije i vještina naših nastavnika.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.