Građevinski fakultet

ALLPLAN studentsko takmičenje 2022 - Poziv studentima na prijavu!
ALLPLAN studentsko takmičenje 2022 - Poziv studentima na prijavu!

Građevinski fakultet UCG je jedan od učesnika Allplan takmičenja. U takmičenju učestvuje 25 građevinskih i 17 arhitektonskih fakulteta, iz šest zemalja regiona. Osim povezivanja fakulteta, ovo je odlična prilika da upoznaš kolege iz drugih država, stvoriš mrežu poznanstava i plasiraš se na tržište rada. Takmičenje podržavaju mnoge firme iz građevinske industrije kojima, ovim putem, imaš priliku da se predstaviš.

Pokaži svoje Allplan znanje i osvoji vrijedne nagrade!

Student si Građevinskog fakulteta? Zanima te digitalizacija građevinske industrije, nove tehnologije, softveri, kvalitetno projektovanje i BIM način rada? Želiš naučiti kako da napraviš vrhunske BIM modele ili već imaš razrađene ideja za projekte? Želiš raditi u Allplan softveru?

Ako na bar jedno od ovih pitanja možeš odgovoriti sa DA, onda je pravo vrijeme da se prijaviš na drugo regionalno takmičenje Allplan Student Competition i svoje znanje ozvaničiš vrijednim nagradama i nezaboravnim iskustvom.

Prijave za takmičenje su zvanično otvorene. Takmičenje će biti održano 31. maja, 1. i 2. juna 2022. godine.

Možeš se prijaviti putem linka: 

https://forms.zohopublic.eu/baldinistudiointernationaldoo/form/Allplanstudentskotakmienje/formperma/prgP3Cks1EYQ17ww3Pu-nqRG4XX3arfq8Sk7f-xQUZ8

Allplan Student Competiton u organizaciji Baldinistudija drugo je regionalno takmičenje koje za cilj ima promociju digitalizacije građevinske industrije, BIM načina rada, promociju kvalitetnog projektovanja i znanja kroz radne zadatke i timske projekte. 

Takmičenje će se odvijati kroz dvije faze:
  1. Allplan Faculty Hackathon - trodnevno takmičenje na našem fakultetu gdje biramo najbolji tim koji će predstavljati naš fakultet u drugoj fazi takmičenja,
  2. Allplan Regional Hackathon - veliko regionalno takmičenje koje će se održati u Podgorici, gdje se sastaju najbolji predstavnici svih fakulteta iz regiona.

Ako imaš znanje Allplana i prošao si jednu od studentskih Allplan edukacija firme Baldinistudio (koje su bile organizovane i za studente Građevinskog fakulteta UCG), trk na prijave, a ukoliko imaš još nedoumica i želiš se pripremiti za takmičenje, javi se na studenti@baldinistudio.hr , gdje ćeš dobiti gomilu edukativnog materijala koji će te pripremiti za takmičenje.

Sve informacije potraži na emailu: studenti@baldinistudio.hr.

 

Facebook stranica: https://www.facebook.com/bimstudent.net

Instagram: https://www.instagram.com/bim.student/

WEB: https://www.baldinistudio.hr/

 

 

 

Dokumenti

Broj posjeta : 163

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.