Decembarski dani nauke na Građevinskom fakultetu




Decembarski dani nauke na Građevinskom fakultetu

Decembarski dani nauke biće održani na Građevinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore 6. i 7. decembra. Cilj manifestacije je prezentacija naučnih aktivnosti i dostignuća na Građevinskom fakultetu, ostvarenih u pojedinim oblastima građevinarstva u prethodne dvije godine, kao i prezentacija rezultata naučnoistraživačkog rada ostvarenih u prethodnom periodu.  Takođe, jedan od ciljeva je i upoznavanje i uključivanje studenata, prije svega doktorskih i master studija, u naučnoistraživačke aktivnosti koje se odvijaju ili se planiraju na Građevinskom fakultetu.

U prvoj radnoj sesiji, koja će biti održana u utorak, 6. decembra, biće predstavljene naučne aktivnosti i dostignuća po pojedinim užim oblastima za oblast Konstrukcije, dok će u drugoj radnoj sesiji koja će biti održana 7. decembra, biti predstavljene naučne aktivnosti i dostignuća po pojedinim užim oblastima za oblast Infrastrukture i Opšte oblasti.

Pozivamo studente Građevinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore i ostalu zainteresovanu naučnu javnost da uzmu učešće u ovom događaju.

Agenda događaja nalazi se u prilogu.

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.