Dekanka Građevinskog fakulteta: Ukoliko volite prirodne i tehničke nauke i želite da gradite novu i bolju budućnost za sve nas, čekamo vas!




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

 

ImageNalazite se pred važnom životnom odlukom: Šta poslije srednje škole?

Kako napraviti dobar izbor? Prije četrdeset godina i ja sam tražila iste odgovore i donijela odluku da upišem Građevinski fakultet u tadašnjem Titogradu. Napravila sam dobar izbor i ostvarila i više nego što sam u tom trenutku mogla da poželim. Bila sam najbolji student prve upisane generacije Građevinskog fakulteta, završila studije u roku i zaposlila se na Građevinskom fakultetu, na kojem sam studirala. Od osnivanja pa do danas Fakultet je “rastao”, a ja sam, zajedno sa ostalim nastavnicima i saradnicima, širila svoja znanja u nauci i struci i pomagala generacijama studenata da savladaju pred njima postavljene zadatke, kako bi uspješno završili studije građevinarstva. Uz marljiv rad, upornost, istrajnost i svakodnevno prisustvo predavanjima i vježbama i vaši planovi i želje mogu biti ostvareni.

Zato, dragi naši budući studenti, ukoliko volite prirodne i tehničke nauke i želite da gradite novu i bolju budućnost za sve nas, čekamo vas!

Dekan, prof. dr Marina Rakočević

 

Korisni linkovi: 

- Linkovi za informacije o upisu na Univerzitet Crne Gore

- Na Građevinskom fakultetu interesovanje za upis među maturantima promoviše sama profesija graditelja



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.