Poziv za konferenciju CNNTech 2023 zbornih radova Springer




Poziv za konferenciju <span class="CyrLatIgnore">CNNTech 2023</span> zbornih radova Springer

Pozivamo vas da uzmete učešće i prijavite se za predstojeću CNNTech 2023 (http://cnntechno.com/ ) međunarodnu konferenciju koja će se održati na Zlatiboru u periodu od 4. do 7. jula 2023. godine. Organizatori šeste po redu CNN TECH međunarodne konferencije su Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu i Inovacioni centar Mašinskog fakulteta u Beogradu.

I ove godine će biti publikovan tematski zbornik od međunarodnog značaja pod nazivom New Trends in Engineering Research od strane renomirane izdavačke kuće Springer, a koji će biti vidljiv u Scopus bazi. Dvije vrste radova će biti objavljene u okviru tematskog zbornika:

  1. Radovi obima 18-20 strana 
  2. Radovi obima 5-7 strana 

Odabrani radovi će biti objavljeni u časopisu Integritet i vek konstrukcija , a odabrani radovi iz oblasti sinterovanja će biti publikovani u časopisu Science of Sintering .

U okviru konferencije održaće se i Regional Innovation Forum 2023 u okviru koga će se održati događaji B2B - Busines to busines sastanci i Workshop  koji koorganizuje Evropska Mreža Preduzetništva na Zlatiboru dana 6. jula 2023. uporedo sa CNN TECH 2023 konferencijom.

Sve novosti vezane za konferenciju možete pratiti na društvenim mrežama:

CNN TECH Conference 2023 | Zlatibor | Facebook

(4) CN(4) CNN TECH Conference 2023: Overview | LinkedIn

CNN TECH CONFERENCE (@cnntech_conference) • Instagram photos and videos

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.