Nacionalni Info dan Rebus projekta




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Nacionalni Info dan Erasmus plus Rebus projekta je održan u petak, 31. maja 2019, godine, u zgradi tehničkih fakulteta u okviru promocije 49 godina postojanja Mašinskog fakulteta. Tim povodom se okupilo više od 200 predstavnika brojnih institucija i preduzeća iz Crne Gore i okruženja, diplomiranih mašinskih inženjera i studenata Univerziteta Crne Gore.

Ovom događaju su prisustvovali i rukovodioci Univerziteta Crne Gore, dekani mašinskih fakulteta iz okruženja, predstavnici Erasmus kancelarije Crne Gore, predstavnici ministarstava, direktori preduzeća i institucija iz Crne Gore.    

Tokom promocije prikazan je i kratak film o Mašinskom fakultetu u okviru kojeg je bilo riječi i o Rebus projektu i obuci i generacije Rebus studenata na Univerzitetu u Palermu.

Promocija fakulteta je prilika da se diplomiranim studentima Mašinskog fakulteta uruče diplome bachelor, specijalističkih i master studija pa je ove diplome u skladu sa pravilima uručivao dekan Mašinskog fakulteta prof. dr Igor Vušanović.

Nakon uručenja diploma, prezentovan je Rebus projekat i dodijeljeni sertifikati o stečenim preduzetničkim kompetencija I generaciji Rebus studenata. I ove sertifikate je studentima uručio Dekan Mašinskog fakulteta.

Na ulazu u salu za promociju, organizovan je info desk Rebus projekta gdje su svi prisutni mogli da se dodatno informišu o samom projektu od studenta II generacije Rebus projekta Stefana Jelovca i rukovodioca projekta prof. dr Jelene Šaković Jovanović.

Svi prisutni su dobili poklon pakete koji su između ostalog sadržali flajer Rebus projekta i memorijski stik sa logom Rebus projekta.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.