"Internet - od stupa do krvnika globalizacije" - Vebinar (ISMR Student Network)




"Internet - od stupa do krvnika globalizacije" - Vebinar (ISMR Student Network)
Regionalna studentska mreža za strateško upravljanje rizicima i krizama (ISMR Student Network) ima zadovoljstvo da najavi sledeći vebinar. Dana 03. 03. 2021. godine (srijeda), sa početkom u 18h, biće održan vebinar na temu koja predstavlja veoma interesantan pristup sve aktuelnijoj problematici - "Internet - od stupa do krvnika globalizacije".
 
Predavač će biti doc. dr. sc. Jelena Jurišić. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za prisustvo vebinaru i iskoriste priliku da saznaju nešto više o Internetu i socijalnim mrežama u kontekstu (geo)politike. Budite slobodni da unapred pripremite pitanja na koja biste želeli da dobijete odgovor govornika, a mi smo sigurni da će i samo predavanje podstaći živu i konstruktivnu diskusiju.
 
Molimo zainteresovane da se prijave, kako bismo proslijedili pristupni link. U prijavi putem mejla potrebno je dostaviti sljedeće podatke: naziv vebinara, ime i prezime, naziv visokoškolske ustanove ili organizacije zaposlenja i grad/ državu prebivališta).
 
Email adresa za prijave (i ostale informacije): isrmseestudentnetwork@gmail.com 

Prijava za članstvo u Regionalnoj studentskoj mreži i dodatne informacije o studentskoj mreži i učešću na vebinarima su dostupne na linku: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1295/objava/101521-prva-regionalna-studentska-mreza-za-stratesko-upravljanje-rizicima-i-krizama-ismr-student-network 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.