Klimatske promjene i prirodne katastrofe kao njihova posljedica - vebinar (ISMR Student Network)




Klimatske promjene i prirodne katastrofe kao njihova posljedica - vebinar (ISMR Student Network)

Regionalna studentska mreža za strateško upravljanje rizicima i krizama (ISMR Student Network) najavljuje vebinar na temu "Klimatske promene i prirodne katastrofe kao njihova posledica" koja će se održati u srijedu 17.03.2021. godine sa početkom u 18h, online putem video prenosa. Predavač na vebinaru će biti prof. dr. Slobodan Simonović sa Univerziteta Zapadni Ontario u Kanadi, svetski ekspert za poplave i saniranje posledica prirodnih katastrofa, te član Kanadske kraljevske akademije. 

Molimo zainteresovane da se prijave, kako bismo proslijedili pristupni link. U prijavi putem mejla potrebno je dostaviti sljedeće podatke: naziv vebinara, ime i prezime, naziv visokoškolske ustanove ili organizacije zaposlenja i grad/ državu prebivališta).

Email adresa za prijave (i ostale informacije): isrmseestudentnetwork@gmail.com 

Prijava za članstvo u Regionalnoj studentskoj mreži i dodatne informacije o studentskoj mreži i učešću na vebinarima su dostupne na linku: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1295/objava/101521-prva-regionalna-studentska-mreza-za-stratesko-upravljanje-rizicima-i-krizama-ismr-student-network 

Takođe, povodom velikog interesovanja za predavanje održano prethodne srijede- "Bioterorizam kao bezbednosni izazov 21. veka" , prof. dr. Elizabete Ristanović, obaveštavam da snimak ovog vebinara možete pogledati na zvaničnoj stranici CARUK-a (www.caruk.rs.) u okviru kategorije Regionalna studentska mreža.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.