Jobiri digitalna platforma i Europass dokumenta – prezentacija mogućnosti zapošljavanja i akademske mobilnosti studenata




Jobiri digitalna platforma i Europass dokumenta – prezentacija mogućnosti zapošljavanja i akademske mobilnosti studenata

Fakultet političkih nauka poziva studente na prezentaciju Jobiri digitalne platforma i Europass dokumenta, koja će se održati u petak, 31.03.2023. godine u 13h u sali 3.

Studentima će biti predstavljena nova platforma za zapošljavanje i edukaciju studenata Jobiri, kao i sve veće aktivnosti Centra za međunarodnu saradnju i razvoj karijere UCG koje se realizuju tokom godine. Pored ovoga, studenti će imati prilike da čuju i o Europass dokumentima, koji su namijenjeni svim pojedincima koji žele da učestvuju u programima mobilnosti (akademske razmjene studenata). Svim studentima Univerziteta Crne Gore omogućeno je besplatno korišćenje digitalne platforme Jobiri.

Prezentaciju će održati predstavnici Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotno učenje i Centra za međunarodnu saradnju i razvoj karijere Univerziteta Crne Gore, koji će biti dostupni za pružanje pomoći studentima prilikom pristupa i upotrebe Jobiri digitalne platforme.

Više informacija o Jobiri digitalnoj platformi u prilogu, i na linku:
LINK: Preko Jobiri digitalne platforme do posla

 

Dobrodošli!

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.