AmCham Program stažiranja 2017. godine




AmCham Program stažiranja 2017. godine

Američka privredna komora u Crnoj Gori - AmCham (The American Chamber of Commerce in Montenegro) poziva sve studente završnih godina (III i IV godina) Fakulteta političkih nauka da se prijave za AmCham Program stažiranja za 2017. godinu. Prijavljeni studenti će imati priliku da obave praktičan rad u nekoj od kompanija koje ove godine učestvuju u "AmCham Internship" Programu.

Ove godine u Programu učestvuje 18 kompanija članica i AmCham Montenegro kancelarija. Kompanije članice AmCham Montenegro, koje će učestovati u sedmoj generaciji Programa su: Crnogorski Telekom, Societe Generale Montenegro Banka, Pivara Trebjesa, Univerzitet Mediteran, Uniqa osiguranje, Čikom, Hoffman la Roche, Televizija Vijesti, Deloitte, Investicioni fond Trend, SnT, Blue Coach, Fidelity Consulting, Amplitudo, Telemach, 7. Avgust, McCann Podgorica.

U ponudi su 42 pozicije od čega je šest predviđeno za studente sa invaliditetom.

Prijavna dokumentacija sadrži:

1. Ažuriran CV, koji uključuje kontakt informacije (ime, prezime, e-mail adresu i broj mobilnog telefona);

2. Potvrdu od strane matičnog fakulteta da je student redovno upisan na završnu godini studija. Ukoliko student nije u mogućnosti da u momentu prijave dostavi ovu potvrdu, može to učiniti i u toku trajanja prakse, tj. do 4. decembra;

3. Potvrdu od strane matičnog fakulteta o završenoj godini studija sa pregledom svih položenih ispita i sa prosječnom ocjenom postignutom na prethodnoj godini studija;

4. Motivaciono pismo (max 2000 karaktera), na engleskom jeziku, u kojem će objasniti glavne razloge i motive svog prijavljivanja, svoja očekivanja i eventualne želje u pogledu određene oblasti od posebnog interesovanja.

Zainteresovani studenti se mogu prijaviti na e-mail adresu: internship@amcham.me (na koju dostavljaju prijavnu dokumentaciju navedenu u dolje priloženom linku) do petka, 09.06.2017. godine u 12h.

Prilikom prijave, zainteresovani studenti moraju poslati svoje ime i kontakt (e-mail adresa i broj mobilnog telefona) i na email adresu ivan.jeknic@gmail.com (mr Ivan Jeknić) do četvrtka 08.06.2017. godine u 15h.

Neophodne informacije i odgovore na često postavljena pitanja možete naći na: http://www.amcham.me/2017/05/sta-je-potrebno-znati-ukoliko-se-prijavljujete-za-amcham-program-staziranja/#



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.