Kolokvijum




Kolokvijum iz predmeta Osnovi računarstva II održaće se u ponedjeljak, 19.4.2021. sa početkom u 13:00 časova preko ETF-OL platforme (https://bp.etf.ac.me/ol). Provjerite prije kolokvijuma da li se sjećate korisničkog imena i šifre za pristup sistemu. Zaboravljena šifra se može resetovati preko ETF-OL sistema samo ako znate tačan e-mail sa kojim ste se registrovali i ako imate pristup porukama na tom mail nalogu. Predlažem da provjeru vašeg naloga obavite najmanje jedan dan prije kolokvijuma, kako bi imali vremena da razriješite eventualne probleme sa pristupom platformi.

Za izradu kolokvijuma treba vam računar i smartphone uređaj, četiri lista papira, indeks (ako nije kod vas onda lična karta ili bilo koji zvanični dokument sa slikom), hemijska olovka i ne više od dva sata vremena. Svi studenti kolokvijum rade u istom terminu, samostalno bez ikakve komunikacije sa ostalim studentima uz poštovanje pravila akademske etike. Za izradu kolokvijuma nije neophodno da imate instalirano Octave okruženje na vašem računaru.

Ukoliko neko od zainteresovanih studenata ne može obezbijediti tehničke uslove za online izradu kolokvijuma, potrebno je da o tome obavijesti predmetnog nastavnika (Miloš Daković - milos@ucg.ac.me) najkasnije do petka, 16.4.2021. godine u 23:00, radi pronalaženja rješenja za pristup izradi kolokvijuma.

Predmetni nastavnik
Prof. dr Miloš Daković



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.