VAŽNO OBAVJEŠTENJE ZA STUDENTE




Obavještavaju se studenti koji u ovom semsetru polažu Entomologiju da je materijal sa predavanja  dostpan na Moodle plarformu https://dl.ucg.ac.me/

Većina studenata je uključena u grupu kako bi mogla pristupiti materijalu, međutim, ima studenata koji  ne mogu biti upisani jer ih ima više sa istim imenom i prezimenom. Mole se sljedeći stduenti: Ostojic Dijana, Rajkovic Jelena, Vukašinović Nemanja, Piperović Mihailo, Živković Danijela, Cvijović Aleksandar, Janjušević Nikola, Đurđevac Milica, Backović Milica, Pavlović Dragana, Vuković Milica, Bošković Milica i Knežević Dejan da na email nastavnika pošalju  svoj username@edu.ucg.ac.me kako bi mogli biti upisani kao korisnici. 

Kolokvijum koji je bio planiran za 30.03.20.20. biće održan 13.04. preko Moodle platforme. Mole se studenti koji imaju mogućnost i žele na ovaj način da polažu kolokvijum da se prijave na email nastavnika zaključno sa 08.04. kako bi utvrdili tačan termin polaganja. Druga opcija  za polaganje je preko ZOOM aplikacije. Svi studenti koji žele ovako polagati kolkvijum, takođe, moraju se prijaviti na email nastavnika i poslati email na koji žele da dobiju obavještenje o terminu polaganja.

Za studente koji nemaju tehničke mogućnosti za polaganje kolkvijuma preko nekog od navedenih načina biće organizovano polaganje oba kolkvijuma nakon prestanka mjera uvedenih zbog epidemije Covid-19.

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.