Mašinski fakultet

Biografija




Biografija

Boris Hrnčić je rođen 08.07.1996. godine u Podgorici, gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju opšteg usmjerenja.

Školske 2015/2016. upisuje osnovne studije mašinstva na Mašinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore koje završava u julu 2018. godine na smjeru Energetika.  Specijalističke studije na istom smjeru je završio u julu 2019. godine odbranivši specijalistički rad pod nazivom „Idejni projekat zamjene mazuta u kotlarnici KCCG“.

Magistarske studije mašinstva na istom fakultetu je završio u septembru 2020. godine odbranivši magistarski rad pod nazivom „Analiza mogućnosti postizanja sto posto obnovljivog energetskog sistema u Crnoj Gori“.

Student je doktorskih studija Mašinskog fakulteta u Podgorici.

Od 15. januara do 15. oktobra 2019. godine bio je angažovan na Mašinskom fakultetu u Podgorici preko programa „Stručno osposobljavanje lica sa stečenim visokim obrazovanjem”, koji realizuje Vlada Crne Gore i Uprava za kadrove.

Od novembra 2019. godine, angažovan je kao saradnik u nastavi na Mašinskom fakultetu u Podgorici gdje izvodi vježbe na predmetima iz oblasti termotehnike i termoenergetike.

Kao saradnik, učestvovao je u izradi velikog broja stručnih projekata iz oblasti termotehničkih, solarnih, protivpožarnih i gasnih instalacija.

Govori, čita i piše engleski jezik.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.