Probni test za organizovanje online kolokvijuma




Prvi kolokvijum će se održati 13.05.2020. godine sa početkom u 19 sati na Moodle platformi, odnosno biće dostupan na adresi https://dl.ucg.ac.me/course/view.php?id=411.

Za sada je na toj platformi, na stranici kursa Upravljanje kvalitetom u građevinarstvu (UKUG) objavljen Probni test za prvi kolokvijum, kako bi se studenti upoznali sa načinom funkcionisanja ove platforme, kako bi bili što efikasniji u rešavanju prvog kolokvijuma. Probni test je dostupan do 12.05.2020 do 12 sati.

Studenti će ovaj test moći da probaju da riješe 10 puta, kako bi stekli rutinu u radu sa ovim oblikom provjere znanja.

JOS JEDNOM POZIVAM SVE STUDENTE KOJI SLUŠAJU OVAJ PREDMET DA PRISTUPE KURSU (PREDMETU) Upravljanje kvalitetom u građevinarstvu (UKUG) NA LINKU https://dl.ucg.ac.me KORISTEĆI SVOJE UNIVERZITETSKE MEJLOVE.

Više o tome kako aktivirati studentski mejl, možete naći na linku: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1029/objava/66841-pokrenut-servis-aktiviraj-nalog-za-laksi-pristup-mejlu-i-onlajn-predavanjima-na-univerzitetu-crne-gore

Svi studenti će imati pravo da rade popravni kolokvijum, bez obzira da li će pristupiti izradi zakazanog kolokvijuma 13.05.2020. godine. Termin i način polaganja popravnih kolokvijuma biće naknadno definisani.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.