Medicinski fakultet

Biografija - Sekulić Olivera+




       Olivera  Sekulić rodjena  je   07.07.1966. godine u Prištini.  Osnovnu  i srednju školu  završila  je u Prištini sa  odličnim uspehom. 

        Medicinski  fakultet  u Prištini  upisala je  1984.a završila  3.maja 1990.godine sa prosečnom ocJenom 8,39. Odmah  po  diplomiranju  zasnovala je radni odnos u Kliničko  -Bolničkom Centru u Prištini   na Odjeljenju endokrinologije   gdje  je  bila  zaposlena  sve  do  poznatih  dešavanja 1999.godine.   U martu mjesecu 1995.godine  odbranila  je magistarski rad  “ Promene na srcu u  hipertirozi “  i time stekla zvanje  magistra  mad.nauka.   Krajem  decembra  mjeseca  1996.položila  je specijalistički ispit i stekla  zvanje specijaliste  Interne medicine.  Od  avgusta 1993.uključena  je I u nastavu na  Med.fakultetu  u Prištini  kao asistent  pripravnik , a januara  mjeseca  1998.god dobija  zvanje asistenta u Nastavi.

      Po  dolasku  u Crnu  Goru  zasnovala je radni odnos  u  Vojno Medicinskom Centru  u Podgorici ,u Kabinetu za unutrašnje  bolesti ,a 2006.godine  završila  je  užu specijalaizaciju  I odbranila rad  iz oblasti Gastroenterohepatologije u Klinici za gastroenterologiju I hepatologiju VMA  Beograd. Po povratku iz  Beograda radila je  kao subspecijalista  gastroenterohepatolog  u VMC-u u Podgorici.

     Od  01.12.2008.godine u stalnom je radnom odnosu  u Kliničkom  Centru  Crne  Gore  ,u  Internoj  klinici , Odjeljenje Gastroenterohepatologije. Uključena  je I u rad sa studentima kao asistent   ,  od  2013.godine.Upisala  je  doktorske studije  na Medicinskom fakultetu. U  toku  je  procedura   za   izbor teme  doktorske  disertacije. Objavila je  više radova na kongresima i savetovanjima .

    Udata   je  i majka  dva  sina .



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.