Prirodno-matematički fakultet

Biografija - Kadić Srđan




Biografija - Kadić Srđan

Rodjen sam 11.09.1968.godine u Beogradu. Osnovnu i srednju školu završio sam u Podgorici sa odličnim uspjehom. Diplomirao sam na Prirodno-matematičkom fakultetu na Odjseku za matematiku i računarske nauke, smjer računarstvo sa prosječnom ocjenom 9,00.

Postdiplomske studije sam upisao na Odsjeku za matematiku i računarske nauke, smjer računarstvo Matematičkog fakulteta u Beogradu. Ispite na postdiplomskim studijama položio sam sa prosječnom ocjenom 10.00. Magistarski rad pod nazivom “Algoritam sortiranja za hardverski akcelerator obrade podataka” odbranio sam školske 1999/00. godine na Matematičkom fakultetu u Beogradu.

Doktorsku disertaciju „ Algoritam provjere serijalizovanosti konkurentnog izvršavanja transakcija“ odbranio sam 16.05.2009. godine na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta Crne Gore.

Spisak predmeta 

Od oktobra 1994. godine radim u nastavi na Odsjeku za matematiku i računarske nauke Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici. Držao sam predavanje i vježbe iz slijedećih predmeta:

  • Računari i programiranje, Principi programiranja, Programski jezici, Numerička analiza, Organizacija računarskih sistema, Vizuelizacija i računarska grafika, Napredne programske tehnike, Kompjuterska animacija, Interaktivni dizajn, Projektovanje računarskih igara (Game design), Uvod u informacione sisteme, Projektovanje informacionih sistema, Softver inžinjering, Računarska forenzika, Mreža inteligentnih uređaja (Web of things), BioInformatika i Inžinjering zahtjeva na  Prirodno-matematičkom fakultetu u Podgorici,
  • Matematika I, Metalurški fakultet u Podgorici,
  • Računari i Programiranje, Gradjevinski fakultet u Podgorici,
  • Interaktivni dizajn, Fakultet likovnih umjetnosti (FLU) u Cetinju,
  • Digitalna forenzika, Pavni fakultet u Podgorici i
  • Osnovi Informatike, Odsjek za Biologiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.