Pomorski fakultet Kotor

Biografija




Biografija

Ivana Čavor (rođena Milaš) rođena je 29.08.1993. godine u Kotoru. Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Kotoru. Septembra 2012. godine upisuje smjer za Elektronika, telekomunikacije i računare na Elektrotehničkom fakultetu u Podgorici. Nakon osnovnih akademskih studija upisuje postdiplomske specijalističke studije na smjeru Računari. Specijalistički rad, na temu "Neparametrizovani NLMS algoritam sa promjenljivim korakom" kod mentora prof. dr Miloša Dakovića odbranila je 16.09.2015. godine sa najvišom ocjenom „A“ (10). Akademske magistarske studije na Elektrotehničkom fakultetu u Podgorici, smjer Računari, upisuje 2019. godine.

Nakon završenih postdiplomskih specijalističkih studija prijavljuje se za Program stučnog ospospobljavanja i od 15.01.2016. godine počinjem sa radom u privatnoj internacionalnoj školi Knightsbridge School International Montenegro u Tivtu. Kao saradnik glavnog IT koordinatora u pomenutoj školi bila je zadužena za održavanje IT opreme, nadzor i upravljanje IT resursima. Takođe biva angazovana u nastavi, konkretno u projektima vezanim za nastavu iz elektronike, web dizajna i matematike.

Po završetku pripravničkog zapošljava se kao IT administrator u privatnoj kompaniji sa sjedištem u Kotoru. Tokom dvogodišnjeg angažovanja u firmi, pored održavanja računarskih sistema, radila je na poslovima implementacije ERP i WMS sistema kao i pružanja korisničke podrške.

Od decembra 2019. godine radi kao saradnik u nastavi na Pomorskom fakultetu u Kotoru gdje je angažovana na predmetima u oblasti brodske elektrotehnike i elektronike.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.