Info dan o programima mobilnosti




Info dan o programima mobilnosti

Centar za međunarodnu saradnju i razvoj karijere  u utorak, 3. oktobra 2017. godine, u Rektoratu UCG u 11.00 časova, održaće Info dan o programima mobilnosti koji su trenutno aktuelni i koji će biti dostupni studentima i akademskom/administrativnom osoblju u narednom semestru.

Pozivamo sve zainteresovane studente  i kolege da dođu u Rektorat i informišu se o mogućnostima stipendiranja, boravku na nekom od stranih univerziteta, rokovima, visini školarine, potrebnoj dokumentaciji, mogućnostima i podršci koju će im Centar pružiti u fazi prijave kao i o svim relevantim pitanjima koja se tiču prijave. Takođe, Karijerni centar najaviće radionice koje će pružiti studentima dodatnu podršku i znanje kako prilikom apliciranja za stipendije tako i u daljem studiranju.

Naglašavamo da su trenutno aktuelni Erasmus+  program mobilnosti, u okviru koga je Univerzitet Crne Gore potpisao preko 70 bilateralnih ugovora sa partnerskim univerzitetima širom Evrope, zatim CEEPUS, turski program Mevlana koji finansira Vlada Turske.

Link s aktuelnim erasmus+ konkursima:

http://www.ucg.ac.me/objava/blog/19379/objava/6488-erasmus-konkursi 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.