Radionica "Vještine predstavljanja poslodavcu" - 4. i 6. oktobar




Radionica "Vještine predstavljanja poslodavcu" - 4. i 6. oktobar

Kancelarija za razvoj karijere na Univerzitetu Crne Gore organizuje četvrti ciklus radionica pod nazivom "Vještine predstavljanja poslodavcu” koja podrazumijeva tri cjeline:

kako napisati CV obrazac;

kako napisati motivaciono pismo;

kako se pripremiti za razgovor za posao.

Radionica ima za cilj da na osnovu profesionalnih instrukcija studenti nauče kako da ispoštuju odgovarajuću formu potrebnih dokumenata, a da u isto vrijeme predstave sebe na najbolji mogući način. Na radionici polaznici će na interaktivan način biti upoznati sa osnovnim pojmovima i najčešćim greškama koje se dešavaju prilikom pisanja CV-a i motivacionog pisma, dok će se praktični dio radionice odnositi na izrađivanje sopstvenog primjerka biografije i motivacionog pisma.

Radionica će se održati u dva termina: utorak, 4. oktobar i četvrtak, 6. oktobar u zgradi Rektorata Univerziteta Crne Gore (ul. Cetinjska br.2) sa početkom u 11 časova. Studenti se mogu prijaviti za jedan od navedenih termina (naznačiti u e-mailu) uz navedeno ime, prezime, fakultet, broj indeksa i kontakt telefon, na e-mail adresu karijernicentar@ucg.ac.me. Prijave za radionicu “Vještine predstavljanja poslodavcu” biće otvorene do petka, 30. septembra, do 12 časova.  

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.