Poziv poslodavcima za učešće na trećem Sajmu praksi i stipendija




Poziv poslodavcima za učešće na trećem Sajmu praksi i stipendija

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore poziva poslodavce da se do 13. novembra prijave za učešće na trećem Sajmu praksi i stipendija. 

Cilj Sajma, koji će biti organizovan za studente završnih godina studija 23. i 24. novembra tekuće godine, jeste povezivanje studenata sa poslodavcima u domenu njihovih budućih profesija i struka. Sajam je prilika da se studenti svih 19 fakulteta Univerziteta Crne Gore, kroz direktne ili online intervjue, u trajanju od 15 do 20 minuta, predstave poslodavcima i upoznaju sa njihovom ponudom, koja može biti u vidu pružanja praktičnog iskustva ili stipendija. On je takođe i prilika da, u direktnoj komunikaciji, studenti saznaju više o načinu poslovanja kompanija u Crnoj Gori.

Sajam praksi i stipendija je događaj koji Kancelarija za razvoj karijere i CŽU uspješno realizuje već treću godinu za redom, što govori u prilog održivosti i potrebi za istim, koji je svake godine do sada prepoznat kao značajan i izuzetno posjećen. Na ovom Sajmu, imajući u vidu interesovanje poslodavaca, očekuje se učešće 70-100 kompanija i institucija. 

Zainteresovani poslodavci mogu se prijaviti za učešće dopisom na e-mail adresu: karijernicentar@ucg.ac.me.
U prijavi je potrebno navesti pozicije koje su u ponudi za praksu ili stipendiju, u skladu sa oblašću poslovanja kompanije.
Poslodavci koji prihvate učešće na Sajmu neće imati nikakvih novčanih i drugih obaveza.

Ako ste kompanija koja želi da pruži šansu mladim ljudima da steknu praktične vještine u sferi njihovog obrazovanja, pozivamo vas da uzmete učešće na ovom projektu.

Za više informacija, kontakt je:
Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje 
Univerzitet Crne Gore
Ul. Cetinjska br. 2, 81 000 Podgorica
t: +382 (0) 20 414 244
e: karijernicentar@ucg.ac.mePoziv poslodavcima da se prijave za učešće na treći Sajam praksi i stipendija
w: www.ucg.ac.me



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.