Otvorena pozicija na Jobiri digitalnoj platformi - Arhitektonika




Otvorena pozicija na Jobiri digitalnoj platformi - Arhitektonika

ARHITEKTONIKA raspisuje konkurs za radno mjesto na poziciji:

  • Arhitekta/arhitektica

Oglas je dostupan na digitalnoj platformi Jobiri: https://ucg.jobiri.com/.

Kako da konkurišete?

  1. Aktivirajte svoj akademski e-mail (ukoliko to do sada niste učinili) https://aktivirajnalog.edu.ucg.ac.me/
  2. Napravite profil na Jobiri platformi koristeći akademski e- mail: https://ucg.jobiri.com/en/user/signup
  3. Napravite CV i motivaciono pismo za svega nekoliko minuta, uz pomoć više od deset različitih formata u okviru digitalne platforme Jobiri (ukoliko vam bude trebala pomoć i podrška, tim Kancelarije vam stoji na raspolaganju: jobiri@ucg.ac.me)

ARHITEKTONIKA je privredno društvo/projektni biro čija je pretežna djelatnost inženjering u oblasti zgradarstva i energetike i to:

- Izrada Idejnih arhitektonskih rešenja

- Izrada Glavnih projekata uključujući sve faze i to: Arhitektura, Konstrukcija, Elaktroinstalacije, Mašinske instalacije i Hidrotehničke instalacije;

- Izrada projekata enterijera i opremanja objekata i

- Vršenje stručnog nadzora nad izvođenjem svih radova u zgradarstvu i energetici (Građevinski i građevinsko - zanatski radovi, radovi na elektroinstalacijama jake i slabe struje, radovi na mašinskim instalacijama i radovi na hidrotehničkim instalacijama).

ARHITEKTONIKA je osnovana u Nikšiću 2012. godine, čini je tim uspješnih inženjera raznih profila i posjeduje sve licence definisane Zakonom za obavljanje djelatnosti iz sfere inženjerskih poslova.

U okviru biroa sve inženjerske aktivnosti, a prvenstveno projektovanje se obavljaju timski, u opuštenoj i kreativnoj atmosferi. Biro nudi sticanje bogatog iskustva za mlade inženjere u zajedničkom radu sa iskusnijim kolegama sa kojima zajednički prolaze kroz sve faze stvaranja novih objekata, od izrade idejnih rješenja, preko razrade istih do nivoa glavnih projekata i na kraju kroz vršenje stručnog nadzora nad izvođenjem radova na istim i drugim projektima. Projekti kojima se bavimo pokrivaju širok dijapazon vrsta i tipova objekata, što stvara dinamičnu projektantsku atmosferu.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.