Konkurs za mobilnost osoblja na Slobodnom univerzitetu u Berlinu (International Staff Week): rok za prijavu 20. februar 2022.




Erasmus+ konkurs za Slobodni univerzitet u Berlinu

https://www.fu-berlin.de/en/index.html

https://www.fu-berlin.de/en/international/faculty-staff/mobility-staff/staff-week/international-week-2022/index.html 

Četiri različite jedinice centralne administracije Slobodnog univerziteta u Berlinu: Karijerni cenatar, Služba dobrodošlice za osoblje, Univerzitetska biblioteka kao i Kancelarija za međunarodne odnose organizuju Međunarodnu nedelju obuke osoblja koja će se održati od 13. do 17. juna 2022. godine.

Za mobilnost se može prijaviti administrativno osoblje sljedećih službi na Univerzitetu Crne Gore:

Karijerni centar

Link za  prijavljivanje osoblja Karijernog centra je dostupan OVDJE.

Više informacija o programu konferencije dostupno je na sljedećem linku: https://www.fu-berlin.de/en/international/faculty-staff/mobility-staff/staff-week/international-week-2022/Track-Career-Service/index.html 

Kancelarija za međunarodnu saradnju

Link za prijavljivanje osoblja Kancelarija za međunarodnu saradnju dostupan je OVDJE

Više informacija o programu konferencije dostupno je na sljedećem linku https://www.fu-berlin.de/en/international/faculty-staff/mobility-staff/staff-week/international-week-2022/Track-Internationalization/index.html. 

Univerzitetska Biblioteka

Link za prijavljivanje osoblja Univerzitetske biblioteke dostupan je OVDJE

Više informacija o programu konferencije dostupno je na sljedećem linku: https://www.fu-berlin.de/en/international/faculty-staff/mobility-staff/staff-week/international-week-2022/Track-University-Library/index.html.

Međunarodna nedelja obuke osoblja je namijenjena osoblju iz pomoćnih kancelarija visokoškolskih ustanova u oblasti karijernih usluga, usluga dobrodošlice za osoblje, univerzitetskih biblioteka kao i kolega koji rade u okviru međunarodne saradnje. Cilj programa je razmjena primjera dobre prakse i aktivno učešće.

Selekcija će biti izvršena na osnovu informacija navedenih u obrascu za prijavu, a rezultati će biti poslati e-poštom svim podnosiocima prijava početkom marta 2022. Molimo vas da ne pravite putne aranžmane prije nego što vaše učešće bude potvrđeno.

https://vvv.fu-berlin.de/en/international/faculti-staff/mobiliti-staff/staff-veek/international-veek-2022/indek.html 

Kotizacija iznosi 100 € po učesniku, što uključuje paket dobrodošlice, ručkove i kafe pauze, večernji prijem i zajednički izlet brodom. Molimo vas da pokrijete kotizaciju za učešće kao i druge troškove putovanja, smeštaja i večere korišćenjem Erazmus+ granta (za koje se aplicira u Međunarodnoj kancelariji vaše institucije).

Krajnji rok za podnošenje onlajn prijave je 20. februar 2022. godine.

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.