Konkurs za razmjenu na Sveučilištu u Splitu: Rok za prijavu 4. maj 2022.




Image

Erasmus + konkurs za Sveučilište u Splitu

www.unist.it

 

Po osnovu institucionalnog sporazuma za kreditnu mobilnost sklopljenog u okviru Erasmus + programa, Univerzitet Crne Gore raspisuje konkurs za razmjenu u zimskom semestru akademske 2022/23.

Za mobilnost se mogu prijavljivati studenti Pomorskog fakulteta, Ekonomskog fakulteta, Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i svih tehničkih fakulteta UCG.

STUDENTI

Nivo studija: Osnovne/Master

Oblast studija: Pomorstvo, Inženjering, Ekonomija, IT, Sport

Broj stipendija: 3

Trajanje mobilnosti: 4 mjeseca

Dokumentacija se, za razliku od ostalih konkursa, dostavlja direktno Univerzitetu u Splitu, preko linka:

https://www.unist.hr/me%C4%91unarodna-suradnja/me%C4%91unarodna-razmjena-i-natjecaji/natjecaji/ka107-natjecaji-za-dolazne-studente-i-osoblje/natjecaj-za-dolaznu-studentsku-mobilnost-izme%c4%91u-programskih-i-partnerskih-drzava-u-okviru-erasmus-programa-ka107-crna-gora

Prijave dostaviti e-poštom zaključno s datumom 4. 5. 2022. za mobilnost u svrhu studija e-pošta za slanje prijave: erasmus@unist.hr  (naslov maila mora glasiti Prijava za Erasmus+ omotnica IPA Crna Gora-studenti)

N.B. Nije potrebno slati originalne dokumente! Prihvaćaju se skenirane prijave! Nepotpune prijave te prijave pristigle nakon naznačenog roka neće se uzeti u razmatranje.

Korisne informacije su dostupne OVDJE.

Upustvo za podnošenje prijava dostupno je u nastavku: https://www.unist.hr/Portals/0/datoteke/Crna%20Gora_tekst%20natjecaja_1.pdf.

OSOBLJE
Dostupna mjesta: 2 mjesta za mobilnosti u svrhu predavanja (2 STA)
                         2 mjesta za mobilnosti u svrhu stručnog usavršavanja (2 STT)
 

Sve potrebne informacije informacije kao i način apliciranja možete naći na konkursu Sveučilišta u Splitu:

https://www.unist.hr/me%C4%91unarodna-suradnja/me%C4%91unarodna-razmjena-i-natjecaji/natjecaji/ka107-natjecaji-za-dolazne-studente-i-osoblje/natjecaj-za-dolaznu-mobilnost-nastavnog-i-nenastavnog-osoblja-u-okviru-programa-erasmus-ka107-omotnica-ipa-crna-gora

Dokumentacija se, za razliku od ostalih konkursa, dostavlja direktno Sveučilištu u Splitu. Potrebna dokumentacija, kao i uputstva za apliciranje mogu se naći na gorenavedenom linku.

Rok za dostavljanje dokumentacije Sveučilištu u Splitu je 4. maj 2022.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.