Konkurs za razmjenu za Sveučilište u Splitu_Institut za biologiju mora, Pomorski fakultet_rok za prijavu 27.februar 2020.




Konkurs za razmjenu za Sveučilište u Splitu_Institut za biologiju mora, Pomorski fakultet_rok za prijavu 27.februar 2020.

Erasmus + konkurs za Univerzitet  u Splitu

www.unist.it

 

 

Po osnovu međuinstitucionalnog sporazuma za kreditnu mobilnost skopljenog u okviru Erasmus + programa, Univerzitet Crne Gore raspisuje konkurs za razmjenu na Univerzitetu u  Splitu u akademskoj 2019/2020. godini.

 

Za mobilnost se može prijaviti akademsko i administrativno osoblje Instituta za biologiju mora i Pomorskog fakulteta UCG;

 

Dostupne su sljedeće stipendije:

Mobilnost za akademsko i administrativno  osoblje

Mobilnost u svrhu predavanja:  2 mjesta  x 5 dana + 2 dana za putovanje

Mobilnost u svrhu stručnog usavršavanja:  3 mjesto x 5 dana + 2 dana za putovanje

                                                       

Sve potrebne informacije informacije kao i način apliciranja možete naći na konkursu koji je objavilo Sveučilište u Splitu:

http://www.unist.hr/en/international/teachers-researchers-administrative-staff/calls-for-applications-incoming-mobility-icm-ka107/artmid/6875/articleid/12938/produ%c5%beetak-roka-za-prijavu-na-erasmus-ka107-natje%c4%8daj-crna-gora 

 

Dokumentacija se, za razliku od ostalih konkursa, dostavlja direktno Univerzitetu u Splitu. Potrebna dokumentacija, kao i uputstva za apliciranje mogu se naći na gorenavedenom linku.

 

 

Krajnji rok za dostavljanje dokumentacije Univerzitetu u Splitu je  27. februar 2020. godine.

 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.