Настава 2020/21




Zbog relativno malog broja studenata koji prate nastavu nastava iz Multimedijalnih sistema biće organizovana uživo u zgradi Univerziteta u sali 210 ponedjeljkom od 16.15 ako se sa studentima drugačije naknadno ne dogovorimo. Studenti su dužni da nose maske, dezinfikuju ruke, drže distancu kako bi ako prilike dozvole nastavu koliko toliko priveli kraju na opšte zadovoljstvo a bez ugrožavanja zdravlja svih nas koji učestvujemo u tom procesu ali i onih sa kojima dolazimo u kontakt.

Kako bi se predavanja držala što je moguće efektnije preporučujem studentima da odštampaju powerpoint prezentacije da bi pisali po njima i smanjili potrebu da prepisuju sa table. Isto je više nego preporučljivo da se lekcije unaprijed pročitaju.

Osnovna ideja je da se prvi kolokvijum održi što je ranije moguće (zbog opasnosti da dođe do prekida nastave) na primjer 09.11 ili 16.11. Odbrana seminarskih bi se održala poslednjeg ponedjeljka u godini dok bi drugi kolokvijum u terminu neposredno nakon novogodišnjih i božićnih praznika. U januarsko-februarskom roku planiramo obnove kolokvijuma (prvog i drugog respektivno).

PREDMETNI NASTAVNIK



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.