ERASMUS+ konkursi




ERASMUS+ konkursi

Erasmus + mobilnost – Univerzitet u Uelvi, Španija (osoblje)

Obavještavamo osoblje Fakulteta za turizam i hotelijerstvo da je trenutno otvoren konkurs za Erasmus + mobilnost u svrhu stručnog usavršavanja osoblja - učešće na Međunarodnoj nedelji obuke (International Staff Week) na Univerzitetu u Uelvi (Španija). Mobilnost se isključivo može realizovati u periodu od 19. do 23. juna 2023. Konkurs je otvoren do 27. februara, a prijavnu dokumentaciju potrebno je poslati na mobilnostfth@ucg.ac.me.

Više informacija o postupku prijave dostupno je OVDJE.

 

 

Erasmus + mobilnost – Univerzitet u Varšavi, Poljska (osoblje)

Obavještavamo osoblje Fakulteta za turizam i hotelijerstvo da je trenutno otvoren konkurs za Erasmus + mobilnost u svrhu stručnog usavršavanja osoblja - učešće na Međunarodnoj nedelji obuke (International Staff Week) na Univerzitetu u Varšavi (Poljska). Mobilnost se isključivo može realizovati u periodu od 19. do 23. juna 2023. Konkurs je otvoren do 7. marta, a prijavnu dokumentaciju potrebno je poslati na mobilnostfth@ucg.ac.me.

Više informacija o postupku prijave dostupno je OVDJE.

 

Erasmus + mobilnost – Zapadni Univerzitet u Temišvaru, Rumunija (osoblje) 

Obavještavamo osoblje Fakulteta za turizam i hotelijerstvo da je trenutno otvoren konkurs za Erasmus + mobilnost u svrhu stručnog usavršavanja osoblja - učešće na Međunarodnoj nedelji obuke (International Staff Week) na Univerzitetu u Temišvaru (Rumunija). Mobilnost se isključivo može realizovati u periodu od 8. do 12. maja 2023. Konkurs je otvoren do 27. februara, a prijavnu dokumentaciju potrebno je poslati na mobilnostfth@ucg.ac.me.

Više informacija o postupku prijave dostupno je OVDJE.

 

 

Erasmus + mobilnost – Zapadni Univerzitet u Temišvaru, Rumunija (studenti) 

Obavještavamo studente Fakulteta za turizam i hotelijerstvo da je trenutno otvoren konkurs za Erasmus + mobilnost na Univerzitetu u Temišvaru (Rumunija). Konkurs je otvoren do 22. marta, a prijavnu dokumentaciju potrebno je poslati na mobilnostfth@ucg.ac.me.

Više informacija o postupku prijave dostupno je OVDJE.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.