Tržište: Dobar sluga, loš gospodar – Kako dalje?




Univerzitet Crne Gore organizuje javnu tribinu na temu „Tržište: dobar sluga, loš gospodar – Kako dalje?“, u četvrtak, 14. aprila 2022. godine, u 11:00 časova, u prostorijama Rektorata UCG.

Na tribini će govoriti profesori Univerziteta u Beogradu, penzionisani prof. dr Miodrag Zec i prof. dr Miomir Jakšić, kao i aktuelni dekan i profesor Ekonomskog fakulteta UCG prof. dr Nikola Milović. Moderator tribine je prof. dr Milivoje Radović, sa Ekonomskog fakulteta UCG.

Govornici ove tribine nastojaće da sa naučnog aspekta pruže odgovore na društveno aktuelna pitanja: da li će tržište odgovoriti izazovima nametnutim usljed pandemije i ratnih dešavanja, te kakva je uloga države u suočavanju sa ovim izazovima.

Ovo je još jedna u nizu javnih tribina koje Univerzitet Crne Gore organizuje najmanje jednom mjesečno tokom 2022. godine na aktuelne teme od važnosti za Univerzitet i društvo u kojem djeluje.

Molimo da se zainteresovani, zbog ograničenog broja mjesta, prijave putem e-mail adrese rektorat@ucg.ac.me, najkasnije do srijede, 13. aprila, do 10 časova, a mjesta će biti obezbijeđena za prvih 30 koji potvrde svoj dolazak.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.