Javna tribina "Pandemija COVID-19: mitovi, činjenice i posledice"




Javna tribina na temu „Pandemija COVID-19: mitovi, činjenice i posledice", u organizaciji Univerziteta Crne Gore, biće održana u petak, 25. februara 2022. godine, u 10:00 časova, u prostorijama Rektorata UCG.

Na tribini će govoriti redovni profesor Medicinskog fakulteta UCG i specijalista epidemiologije u Institutu za javno zdravlje CG prof. dr sci med Dragan Laušević, stručni saradnik na Medicinskom fakultetu UCG i infektolog/klinički farmakolog u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) dr med Brankica Dupanović, imunolog u KCCG dr med Tamara Jovićević i specijalista psihijatrije u KCCG.dr med Tea Dakić.  

Moderator tribine je prof. dr Maša Ždralević, sa Medicinskog fakulteta UCG.

Ovo je druga javna tribina koja se organizuje u skladu sa najavljenim planom Univerziteta Crne Gore da najmanje jednom mjesečno tokom 2022. godine organizuje tribine na aktuelne teme od važnosti za Univerzitet i društvo u kojem djeluje.

Molimo da se zainteresovani, zbog ograničenog broja mjesta, prijave putem mail-a rektorat@ucg.ac.me, najkasnije do 23. januara, do 14 časova, a mjesta će biti obezbijeđena za prvih 30 koji potvrde svoj dolazak.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.