Obavještenje - prvi praktični kolokvijum




Prvi praktični kolokvijum (Word) iz predmeta Poslovna informatika održaće se u ponedeljak, 1. novembra sa početkom u 14:30h.

Kolokvijum će se održati online, putem DL platforme.

U okviru ove sekcije V3 – Praktični kolokvijum - WORD u zakazano vrijeme otvorite zadatak „Word – kolokvijum“ i preuzmite uputstva za kreiranje dokumenta u pdf formatu, kao i neformatirani dokument. 

Ispit traje 30 minuta. Platforma za postavljanje (upload) urađenih zadataka biće otvorena dodatnih 10 minuta, kako bi svi studenti predali radove na vrijeme. Ukoliko naiđete na problem prilikom predaje rada na DL platformi, rad u istom predviđenom roku možete poslati na suncica.rogic@hotmail.com (subject mail-a: WORD TEST). Rok za predaju rada putem DL platforme i email-a je 15:30h.

Radovi dostavljeni nakon roka neće biti ocijenjeni. Vodite računa o raspoloživom vremenu i predajte radove u zadatom roku (predajte čak i ukoliko nisu zadaci urađeni do kraja, kako bi se bodovao odrađeni dio vježbe). Uzmite u obzir vrijeme potrebno da predate urađeni zadatak.

Tokom trajanja praktičnog kolokvijuma biće otvoren Zoom sastanak. Link za pristup biće objavljen u petak, 29. oktobra.

SVI STUDENTI TOKOM IZRADE TESTA MORAJU PRISTUPITI ZOOM PLATFORMI (SASTANAK ĆE BITI OTVOREN OD 14:20H). SVI STUDENTI MORAJU UKLJUČITI KAMERU I MIKROFON OBAVEZNO I OSTAVITI UKLJUČEN VIDEO I AUDIO DO KRAJA TESTA!

KO BUDE VISE OD DVA PUTA OPOMENUT OD STRANE SARADNIKA, ZBOG SUMNJE NA NEKI VID KORIŠĆENJA DOPUNSKIH IZVORA I PREPISIVANJA – TEST MU/JOJ NEĆE BITI PREGLEDAN!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.