Prvi praktični kolokvijum - informacije




Prvi praktični kolokvijum (Word) iz predmeta Poslovna informatika održaće se u utorak, 26. oktobra (G12 i G11) i srijedu, 27. oktobra (G21 i G22) u terminima časova vježbi. 

Svi studenti moraju polagati ispit isključivo u terminu časova vježbi, za grupu kojoj pripadaju po rasporedu časova.

Kolokvijum će se održati online, putem DL platforme.

U okviru DL sekcije V5 – Prvi praktični kolokvijum (WORD) u zakazano vrijeme otvorite odgovarajući zadatak za Vašu grupu i preuzmite uputstva za kreiranje dokumenta u pdf formatu, kao i neformatirani dokument. 

Ispit traje 25 minuta. Platforma za postavljanje (upload) urađenih zadataka biće otvorena dodatnih 10 minuta, kako bi svi studenti predali radove na vrijeme. Ukoliko naiđete na problem prilikom predaje rada na DL platformi, rad u istom predviđenom roku možete poslati na e-mail suncica.rogic@hotmail.com (subject mail-a: WORD TEST). Rok za predaju rada putem DL platforme i email-a je isti, pa uzmite u obzir vrijeme potrebno da predate rad.

Radovi dostavljeni nakon roka neće biti ocijenjeni. Vodite računa o raspoloživom vremenu i predajte radove u zadatom roku (predajte čak i ukoliko nisu zadaci urađeni do kraja, kako bi se bodovao odrađeni dio vježbe). Studenti će od strane saradnika biti informisani putem Zoom platforme 10 i 5 minuta prije kraja testa.

Tokom trajanja praktičnog kolokvijuma biće otvoren Zoom sastanak. Linkovi za pristup biće objavljen u ponedeljak, 25. oktobra ma DL platformi.

SVI STUDENTI TOKOM IZRADE TESTA MORAJU PRISTUPITI ZOOM PLATFORMI (SASTANAK ĆE BITI OTVOREN 10 MINUTA PRIJE POČETKA TESTA ZA SVE GRUPE). SVI STUDENTI MORAJU UKLJUČITI KAMERU I MIKROFON OBAVEZNO I OSTAVITI UKLJUČEN VIDEO I AUDIO DO KRAJA TESTA!

KO BUDE VISE OD DVA PUTA OPOMENUT OD STRANE SARADNIKA, ZBOG SUMNJE NA NEKI VID KORIŠĆENJA DOPUNSKIH IZVORA I PREPISIVANJA – TEST MU/JOJ NEĆE BITI PREGLEDAN! 

Korisničko ime na Zoom platformi za sve studente mora biti: Ime Prezime br. indeksa. Link za Zoom otvorite par minuta prije početka testa, kako bi test počeo na vrijeme.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.