Drugi praktični kolokvijum - informacije




Drugi praktični kolokvijum (Excel) iz predmeta Poslovna informatika održaće se u utorak, 30. novembra (G12 i G11) i srijedu, 1. decembra (G21 i G22) u terminima časova vježbi. 

Svi studenti moraju polagati ispit isključivo u terminu časova vježbi, za grupu kojoj pripadaju po rasporedu časova.

Kolokvijum će se održati online, putem DL platforme i Zoom platforme.

Tokom trajanja praktičnog kolokvijuma biće otvoren Zoom sastanak. Linkovi za pristup biće objavljeni na DL platformi u ponedeljak, 29. novembra.

SVI STUDENTI TOKOM IZRADE TESTA MORAJU PRISTUPITI ZOOM PLATFORMI (SASTANAK ĆE BITI OTVOREN 10 MINUTA PRIJE POČETKA TESTA ZA SVE GRUPE). SVI STUDENTI MORAJU UKLJUČITI KAMERU I MIKROFON OBAVEZNO I OSTAVITI UKLJUČEN VIDEO I AUDIO DO KRAJA TESTA!

KO BUDE VISE OD DVA PUTA OPOMENUT OD STRANE SARADNIKA, ZBOG SUMNJE NA NEKI VID KORIŠĆENJA DOPUNSKIH IZVORA I PREPISIVANJA – TEST MU/JOJ NEĆE BITI PREGLEDAN! 

Korisničko ime na Zoom platformi za sve studente mora biti: Ime Prezime br. indeksa. Link za Zoom otvorite par minuta prije početka testa, kako bi test počeo na vrijeme. Čim pristupite Zoom sastanku, potpišite se u okviru chat-a: Ime Prezime i broj indeksa.

U okviru DL sekcije V10 – Drugi praktični kolokvijum (EXCEL) u zakazano vrijeme otvorite odgovarajući zadatak za Vašu grupu i preuzmite uputstva za kreiranje dokumenta u pdf formatu. 

Ispit traje 25 minuta. Platforma za postavljanje (upload) urađenih zadataka biće otvorena dodatnih 5-7 minuta, kako bi svi studenti predali radove na vrijeme. Ukoliko naiđete na problem prilikom predaje rada na DL platformi, rad u istom predviđenom roku možete poslati na e-mail suncica.rogic@hotmail.com (subject mail-a: EXCEL TEST). Rok za predaju rada putem DL platforme i email-a je isti, pa uzmite u obzir vrijeme potrebno da predate rad.

Radovi dostavljeni nakon roka neće biti ocijenjeni. Vodite računa o raspoloživom vremenu i predajte radove u zadatom roku (predajte čak i ukoliko nisu zadaci urađeni do kraja, kako bi se bodovao odrađeni dio vježbe). Studenti će od strane saradnika biti informisani putem Zoom platforme 10 i 5 minuta prije kraja testa.

Vanredne konsultacije pred praktični kolokvijum će se održati u ponedeljak, 29. novembra u 15h putem DL platforme. 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.