Popravni praktični kolokvijumi - VAŽNE INFORMACIJE




Popravni praktični kolokvijumi (Word i Excel) iz predmeta Poslovna informatika (Studije menadžmenta PG) održaće se online, putem DL platforme u četvrtak, 24. decembra.

Popravni kolokvijum iz Word-a održaće se u 16:45h. Kolokvijum traje 25 minuta.

Popravni kolokvijum iz Excel-a održaće se u 17:30h. Kolokvijum traje 40 minuta.

SVI STUDENTI TOKOM IZRADE TESTA MORAJU PRISTUPITI ZOOM PLATFORMI (SASTANCI ĆE BITI OTVORENI OD 16:30H / 17:20H). SVI STUDENTI MORAJU UKLJUČITI KAMERU I MIKROFON OBAVEZNO I OSTAVITI UKLJUČEN VIDEO I AUDIO DO KRAJA TESTA! Korisničko ime na platformi mora biti ime i prezime studenta i broj indeksa.

U okviru sekcije V13 – popravni praktični kolokvijumi u zakazano vrijeme otvorite zadatak „Word – popravni kolokvijum“ ili "Excel - popravni kolokvijum" i preuzmite uputstva za kreiranje dokumenta u pdf formatu. 

Platforma za postavljanje (upload) urađenih zadataka biće otvorena dodatnih 10 minuta, kako bi svi studenti predali radove na vrijeme. Ukoliko naiđete na problem prilikom predaje rada na DL platformi, rad u istom predviđenom roku možete poslati na suncica.rogic@hotmail.com.

Radovi dostavljeni nakon roka neće biti ocijenjeni. Vodite računa o raspoloživom vremenu i predajte radove u zadatom roku (predajte čak i ukoliko nisu zadaci urađeni do kraja, kako bi se bodovao odrađeni dio vježbe). Uzmite u obzir vrijeme potrebno da predate urađeni zadatak.

Detalji za pristup kolokvijumima dati su u nastavku.

WORD:

https://us02web.zoom.us/j/85672496810?pwd=UkYyRUFaYjY5OUxJTWNIVGlpRlBsZz09 

Meeting ID: 856 7249 6810
Passcode: TCdUJ8

EXCEL:



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.