Materijal za izvodjenje nastave i vježbi predvidjenih za 19. 03. 2020.




Dragi studenti,

Od sada do kraja ovih vanrednih prilika, ostavljat ćemo vam materijal koji u potpunosti pokriva materiju predvidjenu za izvodjenje nastave i vjezbi u svakoj od sedmica. Zaista smo se potrudili, a isto ćemo raditi i ubuduće, da materijal u potpunosti odgovara svemu onome što biste mogli čuti od nas da nastavu i vježbe izvodimo na tabli. U tom cilju, iskomentarisano je sve što je vrijedno komentara, kako prilikom teorijskih razmatranja, tako i prilikom izrade primjera sa predavanja i vježbi. Materijal možete uporediti sa materijalom koji smo vam na sajtu ostavili na početku semestra i lako ćete se uvjeriti koji je trud uložen da bi vam materijal bio što bolje pripremljen, kako se ni u kom smislu ne biste osjetili uskraćenim što vam nastavu i vježbe nećemo održati na tabli.

Od 3 ponudjena načina komunikacije sa vama, odlučili smo se za ovaj – putem sajta ETF-a, odnosno one njegove particije povezane sa našim predmetom. Smatramo da je vama ovaj vid komunikacije široko dostupan i da ne zahtijeva vaš dodatni napor u smislu pribavljanja neophodne tehničke podrške koju zahtijevaju ostali ponudjeni vidovi komunikacije. Uz to, ovaj materijal će vas čekati na istom mjestu, kadgod se budete odlučili da ga proučavate.

Materijal je nazvan tako da vas nedvosmisleno uputi na koji termin i sedmicu izvodjenja nastave se odnosi. Ostajemo otvoreni za vaša pitanja. Pitanja možete postavljati mailom na adrese very@ucg.ac.me i nevenar@ucg.ac.me. Odgovarat ćemo vam istim putem.

Nadamo se brzom prevazilaženju ovih vanrednih prilika i našem skorom gledanju na nastavi i vježbama.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.