Materijal za izvodjenje nastave i vježbi predvidjenih za 07. 05. 2020. i 14. 05. 2020.




Dragi studenti,

Pred vama je materijal koji odgovara nastavnoj disciplini Redizajniranje arhitekture za multitaktnu implementaciju u cilju realizacije immediate i ostalih dodatih instrukcija. Ostavljeni materijal pokriva predavanja i vježbe predvidjene za ovu i narednu sedmicu. Zbog osjetljivosti izučavane materije, materijal ostavljamo dan ranije, a 07. Maja 2020. i 14. Maja 2020. dodatno ćemo održati on-line predavanja i vježbe putem ZOOM aplikacije. Termini održavanja on-line predavanja i vježbi odgovaraju rasporedu časova.

U prilogu se nalaze 2 materijala:

  • Prvi materijal (Termin_07_05_14_05_2020.pdf) odnosi se na materiju predvidjenu za izvodjenje predavanja i vježbi u ovoj i sljedećoj sedmici. Tokom njegovog pisanja, veliki broj puta se referenciramo na materijal istaknut prethodne četiri sedmice, te se, u cilju lakšeg praćenja, u prilogu se nalazi i
  • Kompletan materijal (Processor_Complete.pdf) koji se odnosi na materiju predvidjenu za prethodne četiri, ovu i za sljedeću sedmicu izvodjenja nastave. Oba materijala nazvana su tako da vas svojim nazivima jasno upute na što se odnose.

Ostajemo otvoreni za vaša pitanja. Ohrabrujemo vas na postavljanje istih. Pitanja možete postavljati, kao i do sada, mailom na adrese very@ucg.ac.me i nevenar@ucg.ac.me. Odgovarat ćemo vam istim putem.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.