Informacije o početku i načinu izvođenja nastave

18.02.2022


Poštovane kolege,

Nastava iz predmeta Elektrane će se u ovom semestru održavati online.

U ponedjeljak, 21.02.2022 godine nastava će početi u 12:15h. Studenti mogu pristupiti online predavanju preko linka:

https://us02web.zoom.us/j/5120465366?pwd=Rmk1VE1qTFp4Vm50b2prcHlubUo5UT0 .

Passcode (ukoliko bude potrebno) je: 893709

Materijal sa predavanja u toku semestra će biti postavljan na Distance Learning platformi Univerziteta Crne Gore. 

Sve informacije o ovoj platformi možete naći na sajtu: https://dl.ucg.ac.me . Da bi studenti mogli da pristupe i koriste platformu treba da se prijave preko studentskih kredencijala (podaci o identitetu za logovanje).

Studenti koji nisu dobili kredencijale, iste mogu dobiti preko sajta https://aktivirajnalog.edu.ucg.ac.me . Sve što je potrebno je da student popuni formu, a korisnički podaci će studentu biti poslati SMS-om na uneseni broj telefona. Ovim putem dobijate istovremeno email adresu na edu.ucg.ac.me domenu, znači ako ste, na primjer, dobili username marko.markovic, vaša nova mejl adresa je marko.markovic@edu.ucg.ac.me. Na portal se logujete se korisničkim imenom i lozinkom koji ste dobili (u ovom slučaju marko.markovic i dobijeni password (studentski kod)).

Ukoliko se prvi put prijavljujete na Distance Learning (DL) platformu, neophodno je da prilikom uspješne prijave popunite profil i postavite vašu akademsku e-mail adresu kao kontakt. Server će nakon potvrde poslati na taj mejl link sa aktiviranjem profila.

Ukoliko imate problem prilikom aktivacije naloga ili korištenja DL platforme, molimo vas da se obratite administratorima na vašim jedinicama kako bi smo vam u što kraćem periodu izašli u susret.

Elektrotehnički fakultet - Milan Jovanović: zico@ucg.ac.me

Broj posjeta : 172


Pridružite nam se na društvenim mrežama
Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.