Organizacija, rasporedi po grupama i termini polaganja provjera znanja u junskom ispitnom roku




Poštovane kolege,

Prema istaknutom rasporedu polaganja kolokvijuma i ispita u junskom ispitnom roku, za predmet Elektrane su predviđeni sledeći termini:

  • 16.06., od 12h do 14h, sala 106
  • 23.06., od 17h, sala 106
  • 07.07., od 17h, sala 106
  • 20.07., od 14h do 16h, sala 106

Shodno prethodnom, provjere znanja će biti organizovane kako slijedi:

  • 16.06. – redovni kolokvijum. S obzirom na ograničenja broja studenata po salama (a u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje), kolokvijum će se održati u grupama. Raspored studenata po grupama i termini održavanja kolokvijuma dati su u prilogu.
  • 23.06. – popravni kolokvijum. Nakon objavljivanja rezultata redovnog kolokvijuma, studenti koji budu zainteresovani za popravak kolokvijuma ili nisu polagali u redovnom terminu će se prijavljivati putem mail-a. Detalji će blagovremeno biti istaknuti na sajtu. Na osnovu broja zainteresovanih studenata za popravni kolokvijum biće definisane grupe i istaknuti termini polaganja na sajtu.
  • 07.07. – završni ispit u redovnom terminu. Završni ispit će biti organizovan u pisanoj formi sa 5 pitanja iz teorijskog dijela gradiva (bez zadataka). Raspored studenata po grupama i termini održavanja ovog ispita dati su u prilogu.
  • 20.07. -  završni ispit u popravnom terminu. Završni ispit će biti organizovan u pisanoj formi sa 5 pitanja iz teorijskog dijela gradiva (bez zadataka). Nakon objavljivanja rezultata završnog ispita u redovnom terminu, studenti koji budu zainteresovani za popravak završnog ispita ili nisu polagali u redovnom terminu će se prijavljivati putem mail-a za polaganje završnog ispita u popravnom terminu. Detalji će blagovremeno biti istaknuti na sajtu. Na osnovu broja zainteresovanih studenata za polaganje završnog ispita u popravnom terminu biće definisane grupe i istaknuti termini polaganja na sajtu.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.