Fakultet za turizam i hotelijerstvo

Biografija




Biografija

Specijalističke studije hotelijerstva završila na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru. Za vrijeme studija, u okviru razmjene studenata između crnogorskog i ruskog državnog univerziteta, jedan semestar školske 2010/2011 godine provela na moskovskom državnom trgovinsko-ekonomskom univerzitetu. Sve vrijeme studija bila stipendista opštine Danilovgrad, a osnovne studije završila kao student generacije Fakulteta za turizam i hotelijerstvo.

Prvi profesionalni angažman bio je na poziciji demonstratora u nastavi na matičnom Fakultetu. Radila na pozicijama PR i marketing menadžera u Turističkoj organizaciji Danilovgrada, kasnije na istoj poziciji radila je u podgoričkoj izdavačkoj kući Nova knjiga.

Radno je angažovana na UCG- Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru od oktobra 2017. godine kao saradnik u nastavi, na sledećim predmetima: Inovacije u turizmu, Upravljanje kvalitetom u turizmu, Projekti animacija u hotelijerstvu, Biotehnologija i prirodni potencijali, Principi pravilne ishrane u turizmu, Hotelski menadžent II, Turizam i životna sredina.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.