Filozofski fakultet, 13.09.2020

Rezultatet nga Matematika 2 dhe Matematika 4Matematika 2 Gjatë vitit Provimi Total Nota
5/19 Teuta Uruçi 16 24 40 E
5/18 Hana Subrahimoviq 16.5 15 31.5 F
8/17 Liridona Shabanoviq 0.5 10 10.5 F
10/10 Emina Hakramaj 8 25 33 F
           
           
Matematika 4 Gjatë vitit Provimi Total Nota
10/16 Nihada Xhurretoviq 9 13 22 F
14/06 Besnik Kovaçi 3 20 23 F
Broj posjeta : 141