Online predavanja i vježbe i rezultati trećeg domaćeg zadatka




U prilogu su rezultati trećeg domaćeg zadatka. Eventualne primjedbe slati na e-mail fam.ef.ucg@gmail.com

U utorak, 12.05. u 12h, održaće se zoom predavanja. Za link se javiti danas (ponedjeljak) do kraja dana na e-mail vladok@ucg.ac.me   

U srijedu, 13.05. u 12h održaće se zoom vježbe. Za link se javiti sjutra (utorak) do kraja dana na e-mail lazaro@ucg.ac.me

Podsjećamo da bonus aktivnost 4 iz aktuarske matematike treba poslati na finaktmat@gmail.com u propisanoj formi najkasnije do 12. maja (utorak) u ponoć.

Studenti po starom sistemu (predmet Finansijska matematika- indeksi 2016 i ranijih godina) prijavljuju se za predavanja i šalju rješenja za bonus aktivnost 4 na isti način.

Za sjutra pročitajte predavanja iz dugoročnih obveznica, akcija i finansijskih derivata, koja su ranije postavljena. Za vježbe (prekosjutra) naučite lekcije sa predavanja od prošlog puta (završni dio aktuarske matematike), kako bi kvalitetnije pratili materiju.

Planirajte naredna zoom predavanja (kratka rekapitulacija cjelokupnog gradiva) i vježbe (aktuarska matematika) za 19. i 20. maj u 12h. Zbog nastale situacije moguće je da kolokvijum i završni ispit budu organizovani u istom danu, nakon što se mjere ublaže, o čemu ćete biti blagovremeno obaviješteni.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.