Provjeriti e-mail za slanje bonus aktivnosti 4




Provjerite da li ste bonus aktivnost 4 poslali na na gmail: finaktmat@gmail.com a ne kako je greškom navedeno u jednom ranijem obavještenju na ...ucg.ac.me, jer ovaj e-mail i ne postoji. Ta objava je danas ažurirana.

Ovo se naročito odnosi na starije studente, jer oni po prvi put šalju aktivnost, pa da ne dođe do zabune (svakako bi takav e-mail bio neisporučen- vraćen). Rok je sjutra veče do ponoći. Zbog automatizovanog snimanja, poštujte propisanu proceduru slanja.

Što se organizacije ispita tiče, kao što je jutros napisano, vjerovatno će se obje cjeline polagati istog dana, uz duplirano vrijeme (dva puta po 1h30min). To znači da treba intenzivirati pripremu zadataka iz aktuarske matematike, kao i cjelokupnog teorijskog dijela (uz obnavljanje gradiva već spremljenog kolokvijuma). Svako ko je redovno pratio predavanja i vježbe (fizičke i one online), uradio sva tri domaća zadatka, četiri aktivnosti i provjerio znanje na bonus kolokvijumu, ne bi trebao da ima težak zadatak. Detalje ćete dobiti nakon što se utvrdi raspored polaganja svih ispita i bude postavljen na sajt.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.