Obavjestenje o izvodjenju nastave iz predmeta Modeliranje komponenata mašina u novonastalim uslovima




Drage kolege,

s obzirom na nedefinisano trajanje obustave redovne nastave, u cilju sprečavanje širenja virusa COVID-19, pokušaćemo da materiju obuhvaćenu programom predmeta Modeliranje komponeneta mašina savladamo na alternativne načine. Na linku 

https://drive.google.com/open?id=1NnY2RamrN7WthnqlkGlpmMaTyPYbOtXf

možete pronaći knjigu

Parametric Modeling with AutoDesk Inventor 2018

kao i višesatni video materijal sa detaljnim primjerima modeliranja brojnih mašinskih dijelova i sklopova koji se nalaze spakovani u jedinstvenom fajlu koji je generisan programom WinRar koji morate imate instalisan na vašem računaru kako bi fajl raspakovali.

MP4 fajlovi čije ime počinje sa Part su primjeri modeliranja dijelova,  a MP4 fajlovi čije ime počinje sa Asembly su primjeri modeliranja sklopova.

Prva grupa MP4 fajlova je namjenjena pripremi za izradu I domaćeg zadatka i I kolokvijuma.

Druga grupa MP4 fajlova je namjenjena pripremi za izradu II domaćeg zadatka i II kolokvijuma.

U prilogu ovog obaveštenje je data i postavka I domaćeg zadatka.

Nadam se da će Vam ovaj materijal biti dovoljan da savladate metariju potrebnu za izradu domaćih zadataka i kolokvijuma.

Za sve dodatne informacije me možete kontaktirati e-mail-om na adresu janko@ucg.ac.me

Zamolio bih sve koji preuzmu materijal sa navedenog linka da me porukom obavjeste o tome, kako bih imao evidenciju o svima koji su počeli da koriste materijal sa linka i istovremeno prikupio vaše e-mail adrese što bi mi omogućilo da direktno komuniciram sa Vama.

Očekujem da mi do 05.04.2020. pošaljete urađen I domaći zadatak, što bi bio znak da možemo da planiramo i termin za organizaciju I kolokvijuma. O detaljima izvođenja I kolokvijuma ćete biti obavješteni pravovremeno.

Želim vam da u zdravlju dočekate kraj ovog vanrednog stanja.

Srdačan pozdrav,

Janko Jovanović

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.