POPRAVNI KOLOKVIJUM IZ KOMPANIJSKOG PRAVA,13. MAJ 2020. ONLINE u 10h - 08.05.2020 12:33




Popravni kolokvijum iz predmeta Kompanijskog prava održaće se 13. maja putem MOODLE platforme, kojoj studenti mogu pristupiti preko svog dl naloga.

 

Podsjećamo studente na uslove za popravni kolokvijum koji su saopšteni u informacionoj listi na početku nastave. Kolokvijumu može da pristupi svaki student koji je prijavo ovaj predmet i registrvoan je na dl. platformi. Studentu koji je prethodno polagao redovni kolokvijum poništavaju se dodijeljeni poeni i registruju poeni sa popravnog ispita.

 

Konačni rezultati kolokvijuma sa poenima dodijelnim za druge oblike nastavnih aktivnosti biće objavljeni na sajtu Fakulteta prije završnog ispita.

 

Kolokvijum (test) će se održati istovremeno za sve studente u vremenu od 10:00 do 10:25 časova. Testu nije moguće pristupiti prije 10:00 časova. Test traje do 10:25 bez obzira na to kada se student logovao i pristupio testu.

Svaki student će dobiti test sa istim brojem i istim tipom pitanja, koja su programski strukturirana po principu slučajnog izbora iz Banke pitanja.

Tačan odgovor na svako pitanje vrednuje se sa 2 poena, na način kako je to rađeno i na dosadašnjim provjerama znanja iz ovog predmeta. 

U toku vremena predviđenog za test a prije predaje testa je moguće mijenjati odgovore više puta bez kaznenih poena. 

Test se predaje tako što student iza poslednjeg pitanja pritisne opciju "završi pokušaj", nakon čega će biti prikazan "rezime pokušaja" za svako pitanje pojedinačno, kada student ima mogućnost korekcije ili kompletiranja odgovora pritiskom na opciju "povratak na pokušaj".

 

Nakon što je student konačno završio test, pritiskom na opciju "završi pokušaj", sistem otvara opciju "predaj sve odgovore i završi test". Pritiskom na ovu opciju otvara se nova opcija kojom se traži još jedna potvrda predaje testa pri čemu je ova opcija "predaj sve odgovore i završi test" markirana plavom bojom. Klikom na ovu opciju konačno se predaje test.

 

Uz opciju "predaj sve odgovore i završi test"  markiranu plavom bojom studentu je ponuđena  i opcija "odustani" pritiskom koje se može ponovo vrati na korekciju odgovora.

Istekom vremena predviđenog za izradu testa, sistem će predaju testa izvršiti automatski, bez prethodno ponuđenih opcija.

Nakon predaje testa, studentu je omogućen uvid u test, jer sistem prikazuje rezultate i tačne odgovre na svako pitanje koje je student imao na testu.

Eventualni tehnički problemi ili neupućenost u korišćenje MOODLE platforme neće biti osnov za bilo kakvu korekciju ili ponavljanje testa. Olimo studente da poštuju preporuke IT Službe koja su postavljena na sajtu Pravnog fakulteta.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.