Obavještenje o organizaciji nastave za prve dvije nedjelje




U skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje i preporukama Univerziteta Crne Gore, nastava iz predmeta Organizacija i tehnologija građenja će se u prve dvije sedmice održavati online, putem Zoom platforme, po sljedećem rasporedu:

  • predavanja: ponedeljkom od 8-10 sati
  • vježbe: petkom od 8 do 10 sati.

Po isteku prve dvije sedmice studenti će biti informisani o daljem načinu organizacije vježbi, dok će predavanja i dalje biti održavana online. Bez obzira na to, o prisustvu studenata će biti vođena evidencija.

Studentima su na njihove ucg.ac.me adrese (koje su registrovane i za pristup Moodle platformi https://dl.ucg.ac.me/) poslati zadaci za izradu semestralnog rada.  Na iste adrese proslijeđeni su i linkovi za online predavanja i online vježbe. Linkovi za predavanja i vježbe su proslijeđeni i predstavniku studenata  III godine – Gabrijeli Ćetković.

Informacija i plan rada za 2020/2021 godinu, materijali predavanja, vježbi, interesantna literatura, ispitna pitanja i materijali za pripremu kolokvijuma dostupni su u dijelu "Dokumenta" u okviru ovog predmeta, na linku https://www.ucg.ac.me/objave_spisak/blog/23238.

Studenti koji su 2019/20 godine ili 2018/19 godine uradili semestralni rad, ne moraju ove godine raditi novi rad, već će im biti priznati bodovi koje su po tom osnovu ranije dobili. Spisak upisanih studenata sa naznakom obaveza je dat u prilogu ovog obavještenja.

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.