Fakultet za sport i fizičko vaspitanje

Biografija




Biografija

           Nikolina Musa rođena je 30.10.1990. godine u Mostaru. Osnovnu i srednju školu završila u Širokom Brijegu. Diplomirala je na Fakultetu prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u  Mostaru  2014. godine, te stekla zvanje magistra Pedagogije. Dobitnica je dekanove nagrade za najboljeg studenta u akademskoj 2012./13. godini.

           Volonter u Gimnaziji fra. Dominika Mandića u Širokom Brijegu u razdoblju od listopad  2014.  do  listopad 2015. godine. Gdje završava pripravnički staž i polaže stručni ispit u 2016. godini.

          Zaposlena na Fakuletu prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti, Sveučilišta u Mostaru, na radnom mjestu stručni suradik  i asistent na kolegiju Didaktika, Opća pedagogija, Opća povijest pedagogije i školstva i Povijest pedagogije i školstva BiH  od lipnja 2016. godine i dalje.

           Trenutno je angažirana kao suradnik na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću za realizaciju nastave na predmetu Pedagogija sporta.

           Sudjeluje na znanstvenim i stručnim konferencijama, te objavljuje stručne radove. 

           Služi se Engleskim jezikom, dobro poznaje rad na računalu i služi se prgramima Microsoft Office Word-u, Microsoft Office Excel-u i Microsoft Office PowerPoint.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.