Informacija i plan rada za 2020-21 (MANJA IZMJENA RASPOREDA)




S obzirom na kasniji početak nastave u odnosu na akademski kalendar (zbog kasnijeg upisa specijalistickih studija), a imajući u vidu manje radnih dana u prve dvije sedmice januara, predviđeno je da se ti časovi, umjesto subotom, odrađuju srijedom i četvrtkom. Predviđeni dopunjeni raspored predavanja i vježbi:

- online predavanja srijedom od 8 do 10 sati (počev od 21.10.2020)

- online predavanja petkom od 8 do 10 sati (počev od 16.10.2020)

- vježbe četvrkom od 13 do 15 sati u sali 103 (počev od 22.10.2020)

- vježbe petkom od 13 do 15 sati u sali 008 (počev od 16.10.2020)

Za svako online predavanje potrebno je da se unaprijed registrujete putem linka:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZckcu2urzwoG9XT-G-sTtdXY7GbU8VCnmew

Nakon registracije, dobicete mejl sa informacijama u vezi pristupa zakazanom predavanju.

Za početna predavanja će se koristiti Zoom aplikacija, a kasnije će se koristiti slična aplikacija na Moodle platformi UCG na adresi https://dl.ucg.ac.me/. Zbog toga je neophodno da svi studenti koriste svoje edu.ucg.ac.me naloge kako bi pristupili Moodle platformi. Na pomenutoj adresi imate uputstvo kako da to uradite.

Studenti treba da imenuju predstavnika sa kojim ću efikasnije komunicirati putem mejla, i da me o tome obavijeste do 20. oktobra.

Detaljan raspored časova za predmet, termini kolokvijuma, literatura i bodovanje, dati su u Informaciji i planu rada za 2020/21. Nijedna provjera znanja (testovi, računski zadaci, kolokvijumi, završni ispit) nije obavezna, niti su međusobno uslovljene. Imajte u vidu da neće biti popravnih testova niti popravnih računskih (domaćih zadataka), koji ukupno nose do 40 poena!!

Na internet stranici predmeta biće objavljena predavanja i vježbe.

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.