Nova objava - 19.02.2021 22:21




      Odlukom Vijeća PMF-a, nastava na ovom predmetu će se izvoditi kao mentorska. Ukoliko nekom studentu treba konsultacija, može se obratiti predmetnom profesoru radi dogovora za termin na elektronsku poštu: obradovicdanko@yahoo.com Konsultacije su moguće preko interneta na zvaničnoj platformi MOODLE Univerziteta Crne Gore ili u prostorijama PMF-a, po dogovoru sa profesorom.

      Kolokvijum iz ovog predmeta će se održati 01. 04. 2021. godine u predavaonici A3 u 14.00 časova. Popravni kolokvijum će se održati 15. 04. 2021. godine u predavaonici A3 u 14.00 časova. Termin za završni ispit i popravni završnog ispita će biti održan u skladu sa zvaničnim rasporedom završnih ispita Studijskog programa za biologiju, koji se objavljuje blagovremeno na kraju semestra.

      Na kolokvijumu i popravnom kolokvijumu će biti zastupljeno gradivo koje je u katalogu za ovaj predmet predstavljeno do šeste nedelje predavanja (mutacije) uključujući i gradivo šeste nedelje predavanja (mutacije). Na završnom ispitu će biti zastupljeno čitavo gradivo koje je predstavljeno na katalogu za ovaj predmet, uključujući i gradivo koje je bilo na kolokvijumu.

      U prilogu ovog obaveštenja je katalog za ovaj predmet.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.