Nova objava - 11.11.2020 12:57




Obaveštavaju se studenti na predmetu Molekularna biologija II, da će u skaldu sa odlukom NKT-a za zarazne bolesti, i u skladu sa dopisom Univerziteta Crne Gore od 05. 11. 2020. godine, koji je  upućen univerzitetskim jedinicama, o držanju nastave u uslovima pandemije COVID 19, predavanje će ovog puta biti održano preko interneta na platformi MOODLE u petak 13. 11. 2020. godine. Predavanje će biti održano u redovnom terminu u 08.15 časova (u 08.00 časova treba da se studenti svih grupa uloguju na MOODLE platformi, kada će biti održana vežba za sve grupe). Svi studenti treba da se uloguju u naznačena vremena za predavanja.

VAŽNA NAPOMENA – STUDENTI PREDMETA MOLEKULARNA BIOLOGIJA II treba da se uloguju na predmet MOLEKULARNA BIOLOGIJA (2017) (ne na predmet Molekularna biologija II (2012)), jer predavanja slušaju sa studentima predmeta Molekularna biologija.

Na pletformu MOODLE ćete ući ulaskom na sajt https://dl.ucg.ac.me/  Zatim ćete na tom sajtu ući na Prirodno-matematički fakultet, odabraćete osnovne studije-BIOLOGIJA, pa ćete odabrati predmet Molekularna biologija (2017) (ne predmet Molekularna biologija II (2012)), jer predavanja i vežbe slušate sa studentima predmeta Molekularna biologija (2017). Unećete username i password, koji ste već ranije uzeli od UCG, i tako ući u predmet. U delu OPŠTA SEKCIJA od predmeta Molekularna biologija (2017) kliknućete na BIGBLUEBUTTON VIDEO KOMUNIKACIJA PROFESORA I STUDNATA MOL BIO, a zatim ćete kliknuti na PRISTUPI SESIJI. Zatim ćete dobiti pitanje HOW WOULD YOU LIKE TO JOIN THE AUDIO?, pa ćete kliknuti na MICROPHONE, posle čega ćete ući u BigBlueButton.

Molim da se isprobate sve ovo ranije kako nebiste imali problema sa pohađanjem nastave na MOODLE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.