Online nastava




Nastava iz predmeta Baze podataka (napredni kurs) održavaće se u narednom periodu online, u terminima utvrđenim rasporedom časova. Kao i do sada, svi materijali sa predavanja i vježbi će biti postavljani na Moodle portalu. Neophodno je instalirati aplikaciju Zoom, a linkovi za nastavu će biti dostupni na Moodle portalu, kao i sve ostale informacije. Adresa je: http://e-learning.ac.me, a sva pitanja možete slati na adresu milosb@ucg.ac.me  kao i koristeći Moodle sistem za komunikaciju.

Pored nastave, studenti se upućuju na aktivnu i redovnu izradu domaćih zadataka (10 poena) i laboratorijskih testova (10 poena), koji se rade u vidu elektronskih Moodle testova.

Domaći zadaci sadrže pitanja (odnosno kratke zadatke) sa prezentacija. Laboratorijski testovi sadrže zadatke sa vježbi. Na ovaj način će se obezbijediti kontinuirani rad i aktivno učenje. Budući da se laboratorijske vježbe takođe rade od kuće, izmjene u odnosu na dosadašnje lab. testove podrazumijevaju da će isti biti otvoreni po nedjelju dana, umjesto po jedan dan, što je bio slučaj do sada.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.