ZOOM Meeting - 1.4.2020. godine




ZOOM Meeting - 1.4.2020. godine

Poštovane kolege studenti,

 

Prije svega, htio bih da vam poželim dobro zdravlje i da ovo što prije prođe, te da se vratimo svakodnevnim poslovima i uobičajenoj rutini.

 

Kao što svi dobro znate prešli smo na neuobičajeni način komunikacije, da bih vam se prvo zahvalio što ste se odazvali pozivu koji sam postavio na sajt i popunili formulare sa ličnim podacima. Sada je neophodno da uradimo još dvije stvari:

  1. Kao prvo, da se registrujete na univerzitetsku Moodle platformu na: https://dl.ucg.ac.me/ - za ovo će vam biti potrebno da imate univerzitetsku email adresu (ako je nemate, na sljedećem linku je uputstvo kako da dođete do nje iz svog doma: https://aktivirajnalog.edu.ucg.ac.me/)
  2. Kao drugo da registrujete nalog na  https://zoom.us/, platformi koju ćemo koristiti za video komunikaciju. Registracija je vrlo jednostavna, budući da se možete ulogovati sa već postojećim GMail nalozima ili, vrlo jednostavno registrovati nalog sa nekom drugom email adresom (ako ne koristite Gmail) – u prilogu je uputstvo na našem jeziku dok dobar tutorijal postoji na sljedećem linku na engleskom jeziku: https://www.youtube.com/watch?v=hIkCmbvAHQQ&feature=youtu.be
  3. Kao treće, kada sve ovo pripremite, trebalo bi da se sretnemo u srijedu (1.4.2020.) u 10h časova na sljedećem linku: https://zoom.us/j/634266327 kada ćemo dogovoriti sve ostale detalje.

 

Sve kolege koje nisu popunile formular prema uputstvu, odnosno ostavile svoje lične podatke, nema potrebe da to čine nakon navedenog roka, već bih Vas zamolio da im prenesete ova uputstva kako bi bili u mogućnosti da da se spremni pojave u zakazano vrijeme.

 

Srdačan pozdrav i radujem se susretu u srijedu u 10 časova,

prof. dr Stevo Popović

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.