Termin i raspored polaganja redovnog testa; Informacije o testu




Obavještavaju se studenti da će se redovni kolokvijum iz Političkog sistema Crne Gore održati 04. XII prema planiranom rasporedu u terminima:

10:00-11:00h Politikologija - Međunarodni odnosi, sala I

11:00-12:00h Medijske studije i Novinarstvo, sala I

Napomena: Kolokvijum će se održati uz strogo poštovanje propisanih zdravstvenih mjera. Studenti su dužni da od ulaska na fakultet nose zaštitne maske i redovno dezinfikuju ruke. Ruke je potrebno dezinfikovati prije i nakon izrade testa. Prije dolaska na fakultet, savjetuje se provjera tjelesne temperature, koja bi trebala biti u granicama preporučene. 

Studenti koji su u samouzolaciji, inficirani koronavirusom a u stanju da rade test nesmetano, nijesu u prilici da fizički prisustvuju izradi testa iz razloga zdravstvene predostrožnosti ili nailaze na probleme u putovanju ako dolaze međugradskim prevozom imaće opciju da test rade online.

Online test će se održati sljedećeg dana (05. XII), sa početkom od 08:00h. Studenti koji žele, iz navedenih razloga, raditi test online, dužni su saradniku u  nastavi na mail  dgperun@gmail.com dostaviti svoju mejl adresu, ime i prezime i broj indeksa i da nakon toga čekaju upustva povratnim mejlom. Prijave se dostavljaju do 03. XII, 23:59h.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.